JEG HAR BLITT UNISEF ANDBASADØR!!!!!!!!!!!!!!1

Ok jeg hvet att jeg lovde og egentli slutte med og blogge men grunden til att jeg blogger igjenn nå er idet mindste faktiskt får ett velderlig forhold. Idag er det nemmerlig UNISEF dag på tv norge å selv om tv norge er en farlsk kanal som miss bruker de som de lager tv programm om så er det jo og så bra att de lager tv programm om fatigge barn som er fatigge?????

Får det som er poenget er at UNISEF har velgt ut non som programmet skall handle om å jeg er en av de!!!!!!1 jeeeeeeee!!1! :pPppPpPPPpPpPP UNISEF var å filmte på skolen som jeg går på som heter kongsvik ungdom skole å da følgte de meg og venindene mine da vi hadde unisef dag på kongsvik! Så da er jo det en perfekt ting og starte opp bloggen igjenn bare for en gang sånn at alle som ser på unisef kan gå inn på bloggen min sånn at jeg kommer på topp av topp listen eller iværfald over andreas badenduck som iværfald ikke fortener og ligge på tredde plass iværfald! selv om han bloger kjempe bra dah!!! ;))))))9))))

Jeg har aldti hvert opp tatt av og beskyte og hjelpe de som er svake og hjelpe løse i sanfunnet så nå som jeg er blitt unisef andbasadør kan jeg enderlig gjøre det på ordenterlig. det hvar egenterlig på tide att norge og så fikk non andbasadører som er popilær å som fork faktiskt har hørt om. for hallo i amerika så har de faktiskt andbasadører sånn somdavid becham å orlando blom å alle de andre andbasadørne mens i norge så har de velgt non som heter sisel kirkebø å olegunnar solbær elns som bare er helt vanlige mensker som ikke er kjend en gang. så ikke for og være seldigger men jeg kjønner egenterlig at de spurte en som meg som faktiskt har hvert på tv iværfald!

Så det jeg vil benytte andledningen til og si i dag er hvor viktig det er og hjelpe barnene i afrika's horn å andre land som det er hunger og tørst i. kann du tenke deg hvor dritt det er og vokne opp hver dag og det du ønsker deg mest av alt i hele hverden er vann og så for du ikke noe vann fordi det ikke er no vann igjenn i lands byden??? jeg kann faktiskt tenke meg akerat vordan det er for jeg er en sånn porsjon som er ganske flink til og leve meg inn i andres liv.......en gang da jeg hvar liten å hadde sinsykt lyst til å bli jenta på lever postei boksen fordi mamma hadde melt meg på på konkeransse og så kom jeg bare på tredde plass å var sin sykt lei meg i mangen dager så jeg hvet akerat vordan det er og ha det vont.

Så min hjelp til de fattige er at jeg syntest alle dere som leser på bloggen min idag skall klikke dere selv inn på unicef.no å bli unisef fadder!!!!1 jeeeee!!

 

(tok ett bildet av meg når jeg fikk hvite att jeg skulle bli unisef andbasadør. haha random pose. neida. lol)

 

Så på tv nroge i kvell klokken 19 kann dere se meg og kansje non av de andre som var med i kongsvik serien. jeg tror det kommer mase andre kjendiser der ogs å så det blir ikke bare sånn kjederlig bla bla bla hjelpe de fattige barnene bla bla bla hele tiden, for jeg har hørt att i det minste thomas og harald eia kommer og gabriele kommer for og synge rim meg. håper bare ikke justin beiber kommer får en veninde av meg sto ved siden av han i LA engang å hun sa att han egenterlig luktet skikkerlig promp på nært hold. serr! det er fakta!!!1

Hadde bra! å husk og klikke dere inn på bloggen min mangen ganger idag, å det sier jeg ikke bare for og komme op på topp listen for det er faktiskt ett godt formol!!! :)))))))))

 

kom dere og så på tredde plass i lever postei konkeranssen når dere var liten?

16 kommentarer

Maren Jensen

25.09.2011 kl.15:27

Helig du <3

Maren Jensen

25.09.2011 kl.15:27

Heldig*
Haha, så flott da! Gratulerer! Jeg har ikke TV, men får si til Mamma og Pappa at de må se på for meg.. ;P

<3

Victoria

25.09.2011 kl.17:22

Gratulerer!

ida

25.09.2011 kl.17:26

heh, må være ganske stress å lage til alle de skrivefeilene :p gleeeder meg til å se deg på skjermen i kveld :D

heidudu

25.09.2011 kl.17:42

jeg kom også på tredje plass på en leverposteikonkurranse:)

Nina

25.09.2011 kl.17:55

Digger deg!

a young girl named matilde

25.09.2011 kl.22:18

hahaha, du er rå

Mirte

26.09.2011 kl.08:56

Kine! We love you big long time, blogg meeeeere!!! Det er så kjempeløye :) :)

27.09.2011 kl.14:12

KINE!

du vet at du ser utrolig gammel ut,så er du bare 16 år.... :O

Du ligner en gammel kjerring! :)

LOVE UUUUU

Line M

27.09.2011 kl.17:33

Kiiiineeee, sæjøøøøøst lissom, blogg mere ææææ :) Ingeeeee, jeeeay!

Anniken

13.10.2011 kl.10:31

Keep up the blogging! love it!

arne

05.12.2011 kl.09:58

Erik Ameli

tilde

13.02.2012 kl.17:46

Er du kjæreste med Inge? For en venninne av meg har sett dere kysse<3

Nblogger

31.05.2012 kl.14:26

Fin blogg!

Legg til bloggen din i www.norgesbesteblogger.net kanskje du vinner :)

06.05.2013 kl.20:30

Hahahahahahahahahhaha, spørsmålet på slutten her er HELT fantastisk!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

kineflatland

kineflatland

17, Oslo

Føll meg på twittter!!! @diggekine Jeg går i 1ste på Kongsvik vidregåendeskole.

Jeg elsker og danse og skal bli danser og så advokat når jeg blir stor.

god tar alle venne forespørsmål

vis du vil bruke meg til reklame eller gi med sponsor send mail til diggekine@gmail.com

"Follow you're dream's."

Kategorier

Arkiv

hits