jeg har lagd en kollars for og hvise hvordan jeg har det inni meg akkirat nå...... :-/

i dag er verdens værste dag i dag :-/

jeg vil egenterlig ikke snakke om det men fordi jeg er jo egenterlig ikke en sånn som klager å sutrer å sånn for og si det sånn sagt men så har jeg sett første episode på kongsvik videregående serien å nå kjønner jeg åssen tone damlig å axsel har det for og si det sånn sagt. det er så utrolelig sårende når man egenterlig er en type person og så prøvde media å frem stå deg som en anden type person som du på en måte er for du har jo sagt de tingene på en måte men så har du jo ikke sagt det på den måten avlikevel for du mente det jo egnterlig ikke visst du kjønner hva jeg mener? så for og si det minst så er jeg ganske sint akkirat nå så det kan vel bli sagt ganske sikkert att dette kommer og få konserkvenser.

så uten att det er non av deres personlige sak egenterlig så har jeg laget en liten potoshopp kollars som beskvrier gannske godt på en prikk akkurat nesten åseen jeg har det.


Ikke for og skryte men om jeg bestemmer meg for ikke og bli danser og så studere juice og bli advokad så kan det gott hende att jeg blir telegrafisk  designer, dere skjønner hvor for sikkert når dere ser på kollarsen min.

 

men jeg håper alle ser på tv serien likevel for den er kjempe bra og jeg er amsse med å jeg syntest dere fortener og se meg på tv vær uke!!!!1

nå er det bare fire dager igjenn til permieren å jeg lover og blogge hver dag fram til da bordsett fra visst jeg ikke plutserlig ikke gidder!!!!!1 jEEEEEEE!!!!! *glederseg*

 

xoxo Kine

 

lover dere også og blogge vær dag bordsett fra visst ikke du plutserlig ikke gidder?

6 kommentarer

Anonym

07.03.2013 kl.14:00

"Alt du ikke dreper, gjør deg sterkere" er mitt motto.

anonym

07.03.2013 kl.17:24

Hva med litt flere skrivefeil?

07.03.2013 kl.18:32

Are you mentally retarded ? 'cause I'd like to know if I can laugh of ''your work''.

Nina

07.03.2013 kl.22:55

Kjære vene æ anonyme... SE hva a heter og hvilken skole???

Linda

08.03.2013 kl.00:55

Gleder meg virkelig til premieren. :) Hilsen lærer ved vgs

08.03.2013 kl.15:43

Hahahaha! Studere juice? genialt :D Det er jo mange idioter av noen lesere på bloggen som ikke har sett "kongsvik ungdomskole", så synd at dere ikke skjønner ironien bak hele greia da. Ler meg ihjel hver gang jeg ser det på tv. Gleder meg også veldig til den nye sesongen.

Skriv en ny kommentar

kineflatland

kineflatland

16, Oslo

Føll meg på twittter!!! @diggekine Jeg går i 1ste på Kongsvik vidregåendeskole.

Jeg elsker og danse og skal bli danser og så advokat når jeg blir stor.

god tar alle venne forespørsmål

vis du vil bruke meg til reklame eller gi med sponsor send mail til diggekine@gmail.com

"Follow you're dream's."

Kategorier

Arkiv

hits