WERY IMPOTANT NEWS!!!!!1

jeg er ikke en sånn typissk KINEKINE som bak snakker å er rykte spreder ellerno men alle vet att KINEKINE i b klassen på kongsvik har hatt KINEKINE med KINEKINEKINEKINE rommet i en fri time selv om KINEKINE egenterlig var facebook offical med KINEKINE etter att han KINEKINEt hun i bursdan til KINEKINE i sengen til lille broren huns noe som var utrolelig dårlig hjort mot KINEKINE for alle viste att hun hadde hvert dødsKINEKINEKINEKINE helt siden han playa hun på ungdomds skolen men at han  alldri hadde ekte følelelser for hun han skulle bare gjøre KINEKINE sjarlu fordi KINEKINE oversedde han på jule ballet men det var bare fordi hun skulle ta hevn fordi han hadde KINEKINE med hun i et skap på halowiin festen til KINEKINE og hun ble gravid med tvildinger dagen etter på og måtte ta spontant abort.

Og ikke for og være home wrecker men det er ett fakta att matte lærereren på kongsvik som heter KINEKINE som er gift med hun med håret har et hemmerlig relatonship med KINEKINE fordi de ble sett på ferskenen på inspiktør kontoret huns mens de hadde KINEKINE av KINEKINE å desutten sniker de seg inn på blyant lager rommet hele tiden også. desutten er KINEKINE pedo fordi alle vet att han tok bilder av KINEKINE og KINEKINE i andre mens de dursjet etter att han hadde de i gym.

 

Rengner med att selv dere skjønner att dette ikke er ment som sladder å ikke tror att jeg skriverdette for og få oppmerksomet elns!!! Dette her er utrolelig viktig informasjon som hele verdenenen behøver og få vite!!

 

fordi att jeg ikke gidder og bli sak søkt så har jeg sensurert på alle navnenene og sånn men om dere setter inn nok penger til meg att jeg har råd til og vinne rett saken så sklal jeg legge ut alle navnene med navn.

 

Og til alle de haters som kommer til og kritisere meg nå og sånn: og skrive dette her her er faktiskt en viktig prinsnipp sak!!! når man kan såpass mye om yttrings frihet som meg så skjønner mann att det er en mennskeligrett og få vite allt om alle sine pirvat liv og få lov til og si hva man vill om de uten att de kan si noen ting tilbake. så der ble dere haters litt eid kan mann si.

 

for visst ikke mann kan skrive om hvem som forlk ligger med uten om ekte skapet dems hva kan man egenterlig vi skrive om da dah?? nemmlig! ingen ting!!! da mister vi yttryngs friheten å er et skritt nærmerere og bli akkurat som narsisistene i tyskland under en annen verdesnkrig.

 

Elsker dere alle sammen undtagen alle haters!!!!1 <3 yolo

 

xoxo Kine

 

Har har dere også hatt KINEKINE med KINEKINE?

15 kommentarer

Gangster bitch

13.03.2013 kl.17:25

Jeg hater KINEKINE. Got it bitch?

13.03.2013 kl.17:48

Jeg digger dei KINE!!! :D

Marita

13.03.2013 kl.21:17

Veldig koselig blogg! Sitter å lurer på å lese denne fast! Har ikke blog selv, men har vært så heldig og har fått tilsendt en sinnsykt flott konk hvor du kan vinne en sykel xD Jeg har sinnsykt lyst på ny sykel, så håper jeg vinnner. Men kanskje du er mer heldig? Prøv da vel du også! xD

Hanne

13.03.2013 kl.22:11

Det er klart du kan skrive om dette! Og så lenge du synes det er greit å skrive om hvem som er utro med hvem, så har ikke de det gjelder noe de skal ha sagt! Og dette er jo noe du bare deler med dine nærmeste bloggvenner, om noen deler det videre er jo ikke det din feil! Stå på du, Kine - jeg heier på deg!!!

Carina

14.03.2013 kl.17:15

OMG Kine assa, du er sååå smart, forbildet mitt liksom <3 med det pene lyse håret ditt, herregud, du er jo dritsmart også! Du er min Justin Bieber ass! Seriøst, du burde blitt modell, du er perfekt! <3 *haters gonna hate*

Beate

17.03.2013 kl.18:56

Heisann! Vi holder på med en meningsmåling om hva bloggere føler om nettshopping. Alle som svarer på undersøkelsen vil få en kompensasjon; nemlig en gratis kinobillett! Meld deg på nå!

Aurora

17.03.2013 kl.20:11

Hvorfor er ikke du toppblogger?

Gunnhild

18.03.2013 kl.01:45

Hei! Vi har akkurat lansert en redning for alle som sliter med gule tenner! I den forbindelse ønsker vi å få testet produktet vårt avblogere og høre mer om hva de synes om produktet vårt. Alle som hjelper oss vil få tann blekingssettet vårt gratis i tillegg til en gratis elektronisk tannbørste som du kan dele ut til en heldig leser eller beholde selv :-) Meld deg på nå og så poster vi det i løpet av dagen!
Hallo! Vi har en helt vilt bra konkurranse du bør delta i! Premien er en flott ferie for 2 personer. Delta nå da, tar bare sånn to minutter! :-D

Steinar

28.03.2013 kl.08:24

Bø men du Kine hvorfor skriver du om mæ ?!

Geir

29.03.2013 kl.03:01

Føler du med Tine i Grottenveien på TV2? Hun blir jo også misbrukt med feil klipping på TV.

" De har bestemt seg for hvordan Tine skal fremstå i klippen. Det er skamklippet og bildet av henne stemmer ikke."

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/grottenveientine-jeg-er-ingen-bitch-4015623.html

Ann-Marit

04.04.2013 kl.14:32

Heisann!! Veldig bra blogg. Føler at den er så av så høy kvalitet at du tar oss som leser seriøst. Mange bloggerre bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på blogeni det hele tatt. Det er derfor alltid like hyggelig å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye stygge meldinger, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får mobbe kommentarer fordi da vinner de frekke. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er døds bra!! Premien er energi drike i et år. Det er utrolig flott for meg om jeg vinner fordi jeg er helt avhengig av Moutain Dew - jeg drikker det hele tiden! Haha. Men kanskje du har mer flaks enn meg?! :-) Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en solfylt dag!!!

madelen winther

05.04.2013 kl.16:19

haha du er så morsom! :-)

Finndinstil♥

08.04.2013 kl.11:59

Haha, fantastisk!!

Karina

19.04.2013 kl.18:07

Kine, jeg digger deg!!

Jeg følger deg på Twitter!!

Elsker Kongsvik!!!

Du må blogge meeer! <3<3

Lina - KONKURRANSE

09.09.2013 kl.09:22

Kjempe flott blogg du har laget! :-) Jeg blir veldig inspaired når jeg besøker denne. Men du! Jeg har akkurat blitt med i en sinnsykt konkurranse hvor du kan vinne en reise! Vil du ikke være med du og?

Skriv en ny kommentar

kineflatland

kineflatland

17, Oslo

Føll meg på twittter!!! @diggekine Jeg går i 1ste på Kongsvik vidregåendeskole.

Jeg elsker og danse og skal bli danser og så advokat når jeg blir stor.

god tar alle venne forespørsmål

vis du vil bruke meg til reklame eller gi med sponsor send mail til diggekine@gmail.com

"Follow you're dream's."

Kategorier

Arkiv

hits